Kod Asas adalah 5

Dilahirkan dengan sikap kepimpinan yang kuat. Suka mengambil risiko. Suka mencuba perkara-perkara yang baru. Berkarisma dan boleh memimpin. Kebiasaannya memegang jawatan yang tinggi. Sangat rajin dan sentiasa fokus untuk mencapai kejayaan di masa hadapan, jika dia mahu. Seorang yang realistik, tegas, sangat munasabah dan tidak suka berangan-angan. Perlukan kepelbagaian dan sentiasa teruja dalam melakukan sesuatu. Anda juga seorang yang selalu bersendirian.

Meneliti potensi anda melalui analisa kombinasi nombor anda : 966 – seorang yang mudah dan senang nak untung dalam perniagaan; 573 – memiliki networking atau connection dengan pegawai-pegawai atasan dan kenamaan; 191 – seorang yang berdikari dan susah nak minta tolong dari orang lain.

Jika ingin mengetahui perniagaan yang paling sesuai dengan puan, sila dapatkan ebuku tulisan saya di WEBSITE INI

Eloklah kita melabur dalam sesuatu perniagaan yang sememangnya sesuai dengan kita dan tak perlulah kita lakukan “trial and error”

Pada yang lain, kita sudah masuk bulan Oktober. Adakah matlamat/target 2009 kita sudah tercapai? Jika belum, tingkatkan lagi usaha tuan-tuan dan puan-puan.

Masa untuk membuat pelan kejayaan 2010 sudah tiba. Menurut pakar-pakar sains metafizik, tahun 2010 mempunyai potensi kelemahan dalam kewangan. Bagaimana nak mengharunginya ? Sudah tiba masa untuk anda memiliki ebuku yang saya nyatakan di atas. Anda boleh memahami customer anda. Kalau ada invoice yang belum dibayar, kejar bayaran SEKARANG.

Jumpa lagi.

Advertisements