Berjumpa kita lagi di hari pertama bulan Ramadhan ini.

Macam mana dengan puasa kali ini? Mesti BEST kan. Menambahkan ibadat, bersembahyang tarawih, meningkatkan zikir, dll di dalam bulan yang penuh dengan keistimewaan dan banyak bonus ni. Sambil berpuasa, sambil memperbanyakkan ibadat, jangan lupa untuk bermuhasabah diri kita.

Imbas kembali apa yang berlaku selama 8 bulan yang lepas. Apa yang dah dicapai, apa yang belum, strategi apa yang digunakan, berapa banyak untung yang dapat, dah mula berniaga atau belum, berapa banyak hutang dah dibayar, berapa banyak hutang dah ditambah, dan sebagainya.

Selepas tu, fikirkan apa yang nak buat selepas ini. Atau selepas Hariraya nanti. Berdasarkan pengalaman saya, Kebanyakan pejabat swasta dan kerajaan agak slow sikit bulan-bulan puasa ni. Jadi, banyak masa untuk kita buat analisa dan strategi.

Negara kita akan menyambut kemerdekaannya yang ke 52 dalam masa 10 hari lagi.
Kita pula macam mana?
Dah merdeka ke dari masalah yang melanda?
Dah merdeka ke dari kemiskinan,
Dah merdeka ke dari pengajian,
dan macam-macam lagi jenis kemerdekaan.

Saya kini sedang menyiapkan rangka-rangka lapuran potensi diri untuk tahun 2010. Ini adalah satu lapuran yang MESTI kita miliki supaya kita dapat membuat perancangan untuk tahun 2010. Kalau dalam ebuku Rahsia Tarikh Kelahiran Kini Terbongkar, saya lebih mengupas analisa diri seseorang dan potensi mereka, dalam lapuran ini pula ada menyatakan potensi anda untuk tahun 2010. Ini akan membantu anda menyediakan perancangan yang paling BAGUS untuk menghadapi tahun-tahun berkenaan.

Siap sahaja rangka-rangka lapuran itu nanti, saya akan menjualnya pada harga RM 20 setiap seorang, pada yang berminat untuk memilikinya. Ini akan membantu setiap pembeli untuk mengharungi tahun 2010 dengan lebih konfiden dan cemerlang.

Jika anda tidak sabar untuk mengetahui potensi 2010 anda, dan tak mahu tunggu hari pelancarannya, sila emel ke krewrtk@gmail.com untuk mendapatkannya. Sila nyatakan nama penuh dan tarikh lahir.

Jumpa lagi.

IKLAN SKET:
#1 Rahsia Peribadi Anda Kini Terbongkar
Ilmu ASAS tentang diri kita, keluarga dan
mereka-mereka di sekeliling kita
http://www.mytarikhlahir.com

#2 Bengkel Rahsia Tarikh Lahir
Fahami diri dan potensi anda sekeluarga
Keserasian Pasangan, Keserasian Rakan Kongsi
http://www.bengkeltarikhlahir.com

Advertisements