Disertakan testimoni dari salah seorang pembeli Pakej Lengkap Rahsia Kelahiran:

Salam. Alhamdullilah. Ini barulah namanya ” lengkap ” bukan “separuh masak ” macam yang lain-lain Sifu RTL. Keikhlasan tuan memberi ilmu, sangat saya respect.

Untuk makluman, kerana minat – saya sebenarnya ada mengikuti beberapa bengkel dan membeli beberapa e-books berkaitan RTL oleh quite famous RTL sifu ( kos yang dikeluarkanpun agak boleh tahan jugak ). Akan tetapi cuma dengan tuan dan hanya bermodalkan tak sampai RM100.00, saya mendapat ilmu yang boleh dikatakan agak lengkap. Hahhh sekarang, saya pun dah boleh joint club Sifu RTL…..Hehe….

Sekali lagi terima kasih di atas ilmu yang diberikan, macam orang putih cakap ” what you give, you’ll get back – more ! ” insyaallah.

Aziz – Shah Alam

p/s: Dapatkan ebuku Rahsia Tarikh Kelahiran di     SINI