Kod Asas adalah 3

Individu ini adalah seorang yang serba-boleh atau dalam english – ”all-rounder”. Lebih kepada kerohanian, kekuatan pegangan adat kekeluargaan, peraturan turun temurun atau agamanya. Individu ini dilihat sebagai agresif, mudah mesra, pandai berjenaka, ceria selalu dan mudah bergaul. Juga, berkebolehan untuk berfikir dengan baik dan mudah dibawa berunding.

Mempunyai kelebihan lisan/bercakap, yang boleh digunakan dalam bidang penulisan, percakapan dan politik. Mudah mengekspresi pandangan dan perasaan anda terhadap sesuatu.

Sangat popular dan idealistik. Suka membuat orang lain gembira dan sanggup melakukan apa saja untuk mencapainya.

Analisa dari nombor kombinasi pula:

393 – Seorang yang cepat berjaya. Kalau kita lihat, beliau jadi PM pada umur 56 tahun. Lebih muda dari Tun Mahathir & Tun Abdullah masa mereka mula jadi PM.

573 – Mudah bergaul dengan pihak atasan, kenamaan dan ahli politik. Sesuai dengan jawatan beliau sebagai PM dan ahli politik

189 – Tidak tetap duduk. Kerap bergerak ke sana kemari. Ini sesuai dengan jawatan beliau sebagai PM.

Jika anda ingin mengetahui peribadi anda, ibu bapa, suami/isteri, anak-anak, sahabat handai, boss, pekerja dan mereka-mereka di sekeliling anda, sila dapatkan ebuku terbaru saya di http://www.misteritarikhlahir.com

Jumpa lagi

Advertisements