Kod Asas : 7

Kekuatan:

Berkebolehan dalam memutarbelit kata-katanya. Menarik perhatian ramai orang. Suka mengejar kemasyhuran dan tuah. Sangat berkemahiran dan sangat teliti apabila menguruskan sesuatu perkara.

Individu ini tidak akan lupa pada sesiapa yang pernah menolongnya. Tersangatmenghargai kesyukuran dan berterima kasih. Individu ini penuh dengan ghairah dan cinta. Seorang pemikir dan sukakan kedamaian dan ketenangan.


Kelemahan:

Suka berlawan cakap. Mempunyai pemikiran yang suka berubah-ubah. Mudah menukar keputusan. Bukan seorang yang tegas.Sangat suka “berahsia” yang tidak membantu imej anda secara luaran. Orang menganggap anda adalah seorang yang tidak mempunyai perasaan (cold) dan ini menyebabkan anda tidak mudah untuk menjalinkan perhubungan ataupun persahabatan. Anda boleh bertindak kejam jika berada dalam mood yang salah.

Analisa nombor kombinasi:

123 – Memiliki kemahiran di segi suara. Memang pandai meng’ayat’

459 – Memiliki gerak hati yang biasanya betul. Penuh dengan muslihat ni.

933 – Seorang yang cepat berjaya, tetapi tak tahan lama. Bila kaya, berwaspada dan berhati-hati

Dapatkan perniagaan yang sesuai, kod jutawan anda dan strategi asas kekayaan dan kejayaan dalam pakej ebuku “Pakej Lengkap Rahsia Tarikh Kelahiran” di website ini: http://misteritarikhlahir.com

Dapatkan hari ini kerana saya percaya ia akan dapat mengubah kehidupan anda hari ini ke suatu kehidupan yang lebih bermakna. Harga akan naik ke RM 100 mulai 1 hb Mei ini.


Perkara yang harus dipelajari:

1) Belajar untuk menerima kenyataan dunia sebenar.

2) Jangan hidup dalam dunia sendiri, bercampur dengan dunia luar

Advertisements