Begini huraiannya:

Kod adalah 8.

Anda seorang yang sangat pendiam, konservatif dan pasif tetapi seorang yang aktif dikalangan rakan-rakannya, menjadikan anda seorang yang terkenal.Bertanggungjawab dan sangat bermoral. Seorang yang boleh dipercayai. Biasanya adalah penyelesai masaalah.

Anda adalah seorang yang menawan dan mudah menyakinkan orang. Individu nombor ‘8’ ini tidak akan mempermainkan orang lain.

Tetapi kadangkadang kabur dalam apa dilakukan. Individu ini perlu pintar. Luaran Nampak kuat tetapi sebenarnya seorang yang berhati lembut.

Sangat berhati-hati dan percaya kepada perspektif diri yang kuat dan ini akan menyebabkan hilang sesuatu peluang. Juga, anda sentiasa tercari-cari dan sibuk melihat-lihat sesuatu, anda kadang-kadang tidak tahu apa yang anda cari sebenarnya. Jadi, berhati-hatilah untuk tidak membuang masa melayan perkara-perkara yang tidak bermanafaat atau tidak berfaedah.

Mengikut pola kombinasi nombor pula, anda mudah dan senang untuk mendapatkan keuntungan dalam perniagaan, seorang yang hiperaktif dan selalu mendapat tanggungjawab.

Perkara yang harus diperbaiki:

1) Belajar membuat keputusan berdasarkan keperluan sendiri daripada mengikut keperluan orang lain

2) Jangan buang masa melayan perkara-perkara yang tak berfaedah.

Golongan terkenal yang mempunyai nombor 8:

Steven Gerrard (bintang bolasepak Liverpool), Osama bin Laden (pejuang Islam), Cindy Crawford (supermodel dan selebriti Hollywood), Barbara Streisand (selebriti Hollywood), Jane Fonda (selebriti Hollywood)

Untuk mengetahui kerjaya dan perniagaan yang sesuai dengan anda, sila lawat di sini: Misteri Tarikh Lahir

Terimakasih.

Advertisements