Kini kita sudahpun menjangkau 20 hari dalam tahun 2009. Sudahkah anda membuat matlamat/azam tahun 2009. Jika sudah, tahniah saya ucapkan. Jika belum, buatlah sekarang. Masih belum terlambat untuk berbuat demikian.

Setelah ada matlamat, kita kena buat strategi untuk mencapainya. Ia boleh jadi strategi harian, mingguan, bulanan, suku tahun dan setengah tahun. Terpulanglah pada anda semua. Bila dah ada strategi, ambillah tindakan untuk melaksanakannya.

Saya rasa anda sudahpun memuat turun laporan PERCUMA rahsia tarikh lahir. Dan tentunya anda semua sudahpun memahami peribadi masing-masing dan mereka-mereka yang disekeliling anda.

Anda juga tentunya sudah memahami kekuatan dan kelemahan anda. Sebagai salah satu matlamat 2009, tingkatkanlah kekuatan dan kurangkan ataupun buanglah kelemahan anda. Jadilah seseorang yang baru di tahun 2009 ini.

Selain dari analisa kekuatan dan kelemahan, rahsia tarikh lahir juga boleh memberitahu potensi, ancaman, kursus-kursus yang patut diambil di universiti, kerjaya dan perniagaan yang sesuai untuk kita. Begitu ‘special’nya ilmu rahsia tarikh lahir ini yang berasaskan kepada kajian metafizik yang berumur ribuan tahun.

Dengan izin Allah swt, saya dijumpakan dengan ilmu rahsia tarikh lahir ini lebih kurang 4 tahun lepas, disaat hidup saya terumbang-ambing tanpa pendapatan tetap. Berpandukan ilmu inilah, saya membuat perancangan 5 tahun untuk mencapai kebebasan kewangan dan menjadi seorang Jutawan. Kini, saya berada di tahun keempat perancangan tersebut. Alhamdulillah, apa yang direncanakan setakat ini telah berhasil dan matlamat 5 tahun itu akan tercapai, insyaallah.

Kini, saya ingin berkongsi ilmu ini dengan tuan-tuan, puan-puan dan adik-adik sekelian. Laporan PERCUMA rahsia tarikh lahir adalah ebuku pertama saya yang saya tulis secara basic/”asas”.

E-Buku kedua saya bertajuk “Misteri Tarikh Kelahiran Kini Terbongkar” sudahpun berada di pasaran Internet sejak Jumaat lepas. Harganya adalah RM 50. Alhamdulillah, response yang saya terima amatlah menggalakkan. Jualan sudah melebihi 50 naskah dalam masa 3 hari.

Dalam ebuku terbaru ini, saya berkongsi dengan pembaca mengenai analisa kekuatan, kelemahan, potensi dan ancaman secara lebih mendalam. Saya juga menulis tentang kerjaya dan perniagaan yang sesuai dengan diri kita. Dari situ, pelajar-pelajar bolehlah membuat perancangan kursus apa yang hendak diambil semasa di universiti. Ibu bapa juga boleh membuat perancangan kerjaya anak masing-masing.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkannya, sila ke website ini:

http://www.mytarikhlahir.com

Jika anda membelinya dari sekarang hingga 31hb Januari ini, saya beri anda diskaun sebanyak RM 10.

Jadi anda hanya membayar RM 40 sahaja.

Setelah membuat pembayaran, sila isi boring notis pembayaran di website tersebut. Insyaallah, ebuku itu akan diemelkan kepada anda secepat mungkin setelah pembayaran disahkan.

Tunggu apa lagi. Dapatkannya sekarang di:

http://www.mytarikhlahir.com

Anda tidak akan merasa rugi membelinya.

Jumpa lagi

Advertisements