Di sekeliling kehidupan kita terdapat nombor-nombor. Tak percaya ?

Bukan ke tarikh lahir itu nombor, alamat rumah pun nombor, handphone kena ada nombor, tarikh perkahwinan adalah nombor, lesen perniagaan ada juga nombor, nombor giliran kat pejabat pos dan bank adalah nombor, kat hospital pun ada nombor giliran, kat kereta kita lagi banyak nombor, iaitu nombor plat, nombor enjin, nombor road tax dan banyak lagi nombor-nombor yang telah kita tempuhi sepanjang kehidupan kita.

Tetapi, jangan beli nombor. itu haram disisi agama.

Berdasarkan kepada kaedah sains metafizik yang berusia beribu-ribu tahun sejak dimulakan oleh Ibnu Sina dahulu, kita boleh mengetahui apakah maksudnya tarikh lahir kita.

Setiap perkara yang berlaku ada penyebabnya. There must be a reason. Begitu juga dengan tarikh lahir kita. Mengapa kita dilahirkan pada tarikh, hari dan masa tersebut? Mengapa. mengapa dan mengapa? Mesti ada sebab punya. Tahukah anda sebabnya? Tahukah anda huraian dan maksudnya?

Kalau anda tak tahu, sila join workshop kami pada bulan Oktober nanti. Pasti tuan-tuan dan puan-puan tidak akan kecewa. Ada money-back guarantee lagi. Tak puashati, anda boleh minta duit kembali.

Bagi kami masa dari 9 pg – 1 ptg untuk kami ajar anda memahami rahsia diri anda. Gerenti anda takkan kecewa.

Advertisements